Dostava i preuzimanje robe

  • Dostava


Robu dostavlja Overseas Co Ltd d.o.o. isključivo na području Republike Hrvatske. Iznimno roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijena dostave biti će obračunata i prikazana direktno u košarici.Cijena dostave varira ovisno u području, regiji dostave, Za procjenu iznosa dostave dodajte artikl u košarici, te odabirom Regije (Županije) možete vidjeti obračun dostave.
Okvirni je rok isporuke od 3 do 10 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Dostava na kopnu je od 3 do 7 radnih dana, dostava na otoke najviše 10 radnih dana, ovisno o rasporedu vožnje trajekata. Rok počinje od trenutka kad Sjajna Zvijezda j.d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu ili bude odobrena autorizacija kreditnih kartica. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Trenutačni status vaše narudžbe (zaprimljena, u pakiranju, završeno pakiranje, predano na dostavu) možete pratiti u sklopu svog profila kroz modul narudžbe. Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti u našoj Trgovini (Sjajna Zvijezda j.d.o.o. , Fortunata Pintarića 1, 48000 Koprivnica)

 
  • Ostali uvjeti dostave


Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Reklamaciju možete izvršiti putem Vaših korisničkih stranica.

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio web shopu www.kupi-povoljno.com.hr bez isporuke kupcu i sl.) Sjajna Zvijezda j.d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

Kupi-Povoljno.com.hr (Sjajna Zvijedza j.d.o.o.) je obvezna prilikom prodaje EE opreme krajnjem korisniku u Republici Hrvatskoj, bez naknade preuzeti EE otpad od posjednika u kućanstvu ukoliko se vrši osobna dostava (transport tvrtke Sjajna Zvijezda j.d.o.o.) iste po sistemu jedan za jedan, ako potječe od EE opreme iz Dodatka 1. točke 1. do 7. odnosno Dodatka 3. Pravilnika. Uređaj mora biti pripremljen ispred vratiju odnosno kuće,objekta, zgrade
  • Dostava na otoke

 Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.raspored možete skinuti ovdje