Uvijeti korištenja

Kupi Povoljno (Kupi-povoljno.com.hr)

Brand Kupi Povoljno te Kupi Povoljno.com.hr je web prodajno mjesto tvrtke Sjajna Zvijezda j.d.o.o. sa sjedištem u Koprivnici

Uvjeti prodaje

Proizvode tvrtke Sjajna Zvijezda j.d.o.o. mogu kupovati samo osobe starije od 18 godina.
Za više informacije pročitajte uvjete prodaje ovdje

Uvjeti dostave

Robu dostavlja Overseas Co Ltd d.o.o. isključivo na području Republike Hrvatske. Iznimno roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijena dostave biti će obračunata i prikazana direktno u košarici.Cijena dostave varira ovisno u području, regiji dostave, Za procjenu iznosa dostave dodajte artikl u košarici, te odabirom Regije (Županije) možete vidjeti obračun dostave. 
Za više informacije pročitajte uvjete dostave robe ovdje

Reklamacije

Svaki proizvod opravdano reklamiran u roku od 14 dana od dana isporuke biti će pravovremeno zamijenjen.Reklamacije vršite putem našeg obrazca za povrat robe koji se nalazi na korisničkim stranicama. Molimo vas da pogledate uputstva,kako pravilo popuniti i prijaviti obrazac.
Za više informacije pročitajte uvjete reklamacije robe ovdje

Povrat robe

Roba se može vratiti ili poslati u roku od 14 dana od dana kupnje odnosno sklapanja/raskida ugovora isključivo na prodajnim mjestima Sjajna Zvijezda j.d.o.o. Povrat vršite putem našeg obrazca za povrat robe koji se nalazi na korisničkim stranicama. Molimo vas da pogledate uputstva,kako pravilo popuniti i prijaviti obrazac.
Za više informacije pročitajte uvjete prodaje robe ovdje

Informacije na web trgovini

Sjajna Zvijezda j.d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. ​Sjajna Zvijezda j.d.o.o. ne može jamčiti potpunu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Sjajna Zvijezda j.d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje Sjajna Zvijezda j.d.o.o. odnosno Kupi-Povoljno.com.hr

Cijene

Cijene su u hrvatskoj valuti – kuni (HRK) te su izražene sa UKLJUČENIM PDVom